Loading...

Weerbaarheid verbale en non-verbale agressie

Leer werken aan de versteviging van jouw positie

Leer effectief om te gaan met situaties van verbale en non-verbale agressie.

Tijdens je werk heb je regelmatig te maken met weerstand. Soms of regelmatig uit die weerstand zich in verbale of non-verbale agressie. Je merkt dat je dat lastig vindt en zoekt handvatten om daar steviger mee om te gaan. Deze training helpt jou effectief om te gaan met situaties van verbale en non-verbale agressie. Dit kan zich uiten in lichte of zware gradaties. De training is voor jou geschikt als je moeite hebt met het omgaan met deze situaties. We werken met je aan de versteviging van jouw positie, door eerst in te zoomen op je eigen overtuigingsmechanismen. Je concrete gedrag is erg afhankelijk van je eigen denkpatronen en overtuigingen ten aanzien van jezelf. We leren je daarin bij te sturen door meer gebruik te leren maken van andere denkschema’s. Op gedragsniveau leren we je de juiste verbale en non-verbale houding aan te nemen. We werken tijdens deze training intensief met acteurs. We creëren confronterende situaties en nemen uitgebreid de tijd voor het ontdekken en uitbouwen van jouw kwaliteiten. Je krijgt zeer gerichte feedback op jouw concrete en specifieke gedrag in de gesimuleerde situaties. We werken daarin met situaties die jouw reële werksituatie simuleren. De training wordt dan ook vooraf gegaan door een intakegesprek.

Aan het eind van de training
- Kun je beter omgaan met verbale en non-verbale agressie
- Heb je zicht op jezelf
- Weet je wat effectief en ineffectief is in je gedragt
- Kun je effectief gedrag inzetten in verschillende situaties

In Company
Wij kunnen al onze trainingen en opleidingen maatwerk In Company aanbieden. We stemmen maximaal met u af waar binnen uw organisatie behoefte aan is. Mogelijkheden verkennen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek..

De training bestaat uit twee dagen.

Dag 1 - Weerbaarheid
Je leert tijdens dag 1 hoe weerbaar je bent en op welke punten de verbetering nodig is. We ontdekken samen met je hoe jouw weerbaarheid is gevormd in je levenslijn. Bewustwording zorgt voor herkenning en begrip, zodat je vervolgens stappen kunt zetten. Je krijgt een stevige weerbaarheidstest die uitdagend en confronterend is, maar ook helpt om je doelen scherp te krijgen. We geven richting aan je werkpunten, die je meeneemt in de tijd die ligt tussen dag 1 en dag 2.

Dag 2 - Positionering
We werken aan jouw positionering. Zowel non-verbaal als verbaal werken we aan versteviging van jouw houding richting je omgeving. Doel: weerbaarder worden. Je leert effectief omgaan met felle weerstand, zoals verbale en non-verbale agressie. We trainen dit met behulp van een acteur helpen we je om ook echt stappen te zetten in je eigen ontwikkeling.

Doelgroep:
Professionals

Duur:
2 dagen, van 08.30 – 17.00

Dagen:
Deze training wordt aangeboden op de volgende dagen:
Vrijdag 1 december 2017
Donderdag 7 december 2017

Kosten:
- Excl. 21% BTW € 995,-
- Incl. 21% BTW € 1.203,95

direct inschrijven voor deze training

Meer weten over deze training?

Neem contact met ons op