Loading...

Verbale en non-verbale overtuigingskracht

Leer verbaal- en non-verbaal overtuigen

Leer in deze training overtuigingskracht te winnen, door non-verbaal en verbaal een duidelijke en heldere boodschap af te geven.

Veel van jouw overtuigingskracht zit niet in de inhoud van je boodschap, maar in de manier waarop je hem overbrengt! We leren je in deze training overtuigingskracht te winnen, door non-verbaal en verbaal een duidelijke en heldere boodschap af te geven. Je leert effectief oogcontact maken, jezelf duidelijk in woorden uitdrukken en je gesprekspartner jou niet te laten overrulen. Dus: positie pakken én behouden.

Aan het eind van de training
- Kun je non-verbaal overtuigen
- Kun je verbaal overtuigen
- Kun je je staande houden ten opzichte van dominante persoonlijkheden

In Company
Wij kunnen al onze trainingen en opleidingen maatwerk In Company aanbieden. We stemmen maximaal met u af waar binnen uw organisatie behoefte aan is. Mogelijkheden verkennen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek..

We bouwen het programma op aan de hand van jouw leerbehoefte. We starten de dag met een challenge op het gebied van verbale en non-verbale overtuigingskracht. Daarin wordt je gespiegeld op je eigen gedrag en hoe dat overkomt. We stellen snel je doelen scherp en gaan aan het werk. Aan het einde van de dag ben je in staat om je overtuigender te presenteren dan je aan het begin van de dag deed. Je krijgt aan het einde van de dag een opdracht mee voor de komende maand.

Onderdeel van deze training is onze ‘call-coach’. Je krijgt na een maand een telefoontje, waarin we je vragen of je opdracht gerealiseerd is.

Doelgroep:
Professionals die training geven, trainers

Duur:
1 dag, van 08.30 – 17.00

Data:
Deze training wordt aangeboden op de volgende dagen:
Vrijdag 17 november 2017
Donderdag 24 november 2017

Kosten: 

- Excl. 21% BTW € 495,-
- Incl. 21% BTW € 598,95

direct inschrijven voor deze training

Meer weten over deze training?

Neem contact met ons op