Loading...

Time management

Krijg volledig zicht op jouw actielijst

Heb jij het idee dat jouw agenda eerder de baas is over jou dan jij over je agenda?

Heb jij het idee dat jouw agenda eerder de baas is over jou dan jij over je agenda? Of heb je het idee dat je door anderen gemanaged wordt? Kom leren het tij te keren! Je krijgt volledig zicht op jouw actielijst en hoe daarin geprioriteerd kan worden. Je leert urgent van belangrijk te onderscheiden, en je leert altijd 5 vragen te stellen:
MOET ik dit nu doen?
Moet IK dit nu doen?
Moet ik DIT nu doen?
Moet ik dit NU doen?
Moet ik dit nu DOEN?

Je wordt tijdens de traininig uitgedaagd assertief je eigen agenda en planning te beheren. Je krijgt concrete handvatten en tools om je eigen overzichten te creëren en structuur in je dagritme aan te brengen.

Aan het eind van de training
- Heb je overzicht in je prioriteiten
- Is het dagelijks leven overzichtelijker
- Kun je orde en structuur aanbrengen
- Leg je verantwoordelijkheid waar die hoort
- Kun je NEE zeggen

In Company
Wij kunnen al onze trainingen en opleidingen maatwerk In Company aanbieden. We stemmen maximaal met u af waar binnen uw organisatie behoefte aan is. Mogelijkheden verkennen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek..

We starten de dag met prioritering. En kijken meteen waar de schoen wringt. We kijken verder dan de primaire acties en stellen ook de vraag: hoe komt het dat je hier last van hebt? We scheren langs het thema assertiviteit en raken het waar dat nodig is. Aan het einde van de ochtend heb je haarscherp wat je probleem is en dus ook wat de oplossingsrichting is. Tijdens de middag werken we aan concrete acties die jij moet gaan realiseren de aankomende tijd. Waar komen de prioriteiten te liggen en hoe ga jij die aanpakken? Je krijgt concrete tools en handvatten om de baas te worden over je eigen agenda, taken en verantwoordelijkheden. We coachen elkaar rond essentiële vragen om de acties ook daadwerkelijk te bereiken.

Onderdeel van deze training is onze ‘call-coach’. Je krijgt na twee maanden een telefoontje, waarin we je vragen naar de realisatie van je acties.

Doelgroep:
Iedereen die graag beter wil worden in het managen van zijn / haar eigen tijd.

Duur:
1 dag, van 08.30 – 17.00

Dagen:
Deze training draait op de volgende dagen:
Donderdag 2 november 2017
Donderdag 7 december 2017

Kosten: 
- Excl. 21% BTW € 495,-
- Incl. 21% BTW € 598,95

Data:
dinsdag 20 december 2016
woensdag 21 december 2016


Locatie:
Midden Nederland

 

direct inschrijven voor deze training

Meer weten over deze training?

Neem contact met ons op