Loading...
Skip to Content
Onze mensen
Karsten van SlootenInterim manager, trainer, coach

Karsten van Slooten is oprichter en eigenaar van Van Slooten & Partners. Hij begeleidde als interim manager strategische verandertrajecten binnen een keur aan organisaties in zowel bestuurlijke als commerciële contexten.

Als coach heeft Karsten vele mensen en teams gecoacht in het kader van management development, functioneringsvraagstukken, verbetertrajecten en samenwerkingsvraagstukken.

Ook is Karsten een veelgevraagd trainer, spreker en inspirator op het gebied van communicatievaardigheden, management skills, teamsamenwerking, change management, strategisch human resource development, coaching, organisatiedynamica en teamdynamica.

Karsten wordt beschreven als open en eerlijk, vriendelijk en betrokken, analytisch, medemenselijk en resultaatgericht. Daarnaast is Karsten sensitief op intermenselijke processen en gaat hij te werk met een stevige dosis humor. Karsten publiceerde in meerdere vakbladen, is betrokken als extern deskundige in verschillende adviesraden en werkt momenteel aan zijn Basisboek Coachingsvaardigheden, dat in 2022 door Boom Uitgeverij gepubliceerd zal worden.

Anneke SmitsTrainer, coach

Anneke is een ervaren en betrokken trainer en coach die haar sporen verdiend heeft op het gebied van HRM, vitaliteit, employability, werkvermogen en uiteenlopende gespreksmethodieken. Anneke is specialist op het gebied van vitaliteit, werkvermogen en employability. Ze inspireert vanuit een grote dosis kennis en praktijkervaring. Als coach is zij actief op het gebied van management-, functionerings- en verzuimvraagstukken.

Anneke sluit aan bij de leervragen van deelnemers, ziet en analyseert veel en creëert op natuurlijke wijze een veilig leerklimaat. Door haar schat aan praktijkervaring is zij goed in staat om cases te analyseren en hiermee te werken in de trainingen. Haar master interventiekunde zet ze daarbij in om te komen tot daadwerkelijke verbeteringen. Ze daagt uit en brengt de inhoudelijke materie dichtbij de deelnemers. Anneke is eveneens actief als docent aan de Academie Bedrijfskunde & HRM van de Christelijke Hogeschool Ede.

Jan-Willem NuisTrainer, coach

Jan-Willem Nuis is een enthousiaste, inspirerende en analytische professional, die in staat is complexe concepten te vertalen naar een praktische, casusgerichte toepassing en dit met veel humor en inspiratie over te brengen. Jan-Willem neemt niet snel genoegen met een eerste antwoord en weet mensen aan te scherpen, zodat ze zich daadwerkelijk verder ontwikkelen.

Jan-Willem is de grondlegger van het HRM-aandachtsgebieden model en adviseert organisaties op het gebied van strategisch HRM en verandermanagement. Jan-Willem is tevens werkzaam als docent aan de Academie Bedrijfskunde & HRM van de Christelijke Hogeschool Ede. Daarnaast werkt hij aan zijn promotiestudie op het gebied van sociale complexiteit en sustainable HRM. Dit doet hij aan de universiteit Nyenrode.

Alie WiertsemaTrainingsacteur

Alie heeft een achtergrond als hulpverlener in zowel vrijwillige als gedwongen situaties. Daarnaast is zij ervaren als onderwijsontwikkelaar en docent. Vanuit haar brede ervaring binnen de hulpverlening en het onderwijs volgde zij de opleiding tot trainingsacteur bij De Trap theaterschool in Amsterdam. Ook behaalde zij een master Learning & Innovation. Alie weet zodoende leersituaties te creëren waarin echte stappen worden gezet.

Alie is een echte verbinder. Zij weet casuïstiek vanuit meerdere perspectieven te benaderen en van daaruit een veilige leersituatie te creëren. Alie werkt gedegen en creatief, sluit goed aan bij de leerbehoefte en werkt van daaruit naar concrete leersituaties, waarin zij de deelnemers helpt om inzicht te krijgen in gedrag en het effect daarvan. Alie weet veel veiligheid te creëren en wordt getypeerd als rustig, deskundig, analytisch en reflectief. Zij is actief in meerdere contexten als trainingsacteur en docent.

Myrel FleurTrainingsacteur

Myrel is al jaren actief als trainingsacteur. Zij zet haar acteerwerk graag in om anderen te laten experimenteren met gedrag en het effect hiervan zichtbaar te maken. Ze houdt ervan om een leer- en succeservaring te bieden en nodigt deelnemers op haar warme betrokken wijze uit om een stapje buiten de comfortzone te zetten. Ze is erop gericht mensen te laten groeien als professional en als persoon.

Myrel wordt beschreven als sensitief, duidelijk en doelgericht. Ze heeft haar aandacht volledig bij de ander, is geloofwaardig en handelt authentiek. Myrel werkt als trainingsacteur voor meerdere trainingsbureaus binnen uiteenlopende branches en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Trainingsacteurs.

033-87 95 270 / 06-48 26 20 60
Of stel je vraag per e-mail: info@vanslootenpartners.nl