Loading...
Skip to Content
opleidingen & trainingen
Leiderschap

Strategisch management

In de blended learning cursus strategisch management word je als leidinggevende klaargestoomd om de vertaalslag te maken van strategie naar kritisch succesvol gedrag. Strategie slaagt alleen wanneer de beoogde doelen ook daadwerkelijk omgezet worden in gedrag op de werkvloer. Dit is vaak onderhevig aan sociale processen, die zich met name afspelen bij de koffieautomaat. We noemen dit organisatiedynamica.

In deze cursus werken we van buiten naar binnen toe. We maken een scherpe omgevingsanalyse en interne analyse, om vervolgens te werken naar goed haalbare en realistische strategische doelen.

De derde vertaalslag die we maken is die naar gedrag. We staan uitvoerig stil bij de organisatiedynamische kant van strategie-implementatie en jouw rol hierin als leidinggevende. Met deze drietrap: analyseren, ontwerpen, implementeren leer je strategisch te denken en aan te sturen.

Aantal trainingsdagen: 2

Maximaal aantal deelnemers: 8

Leervormen: e-learning, action learning, training

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies: 033-87 95 270 / 06-48 26 20 60

Informatie aanvragen:

033-87 95 270 / 06-48 26 20 60