Loading...

Persoonlijk leiderschap

Regie nemen op je eigen ontwikkeling

Leer aan de slag te gaan met thema's waarin je niet makkelijk verder komt.

Regie nemen op je eigen ontwikkeling is het uitgangspunt van deze training. Je leert aan de slag te gaan met thema’s waarin je jezelf geblokkeerd voelt. Daarin leer je onderscheid maken tussen zaken die je kunt oplossen en zaken die niet oplosbaar zijn. Ook leer je je eigen overtuigingen kennen en krijg je inzicht in hoe deze je gedrag beïnvloeden. Je krijgt daarin alle tools en mogelijkheden om anders te gaan denken en anders te gaan doen. Je leert te nemen over jezelf en regie te pakken waar je dat eerder liet liggen. Je doorbreekt bestaande patronen. Tijdens deze training krijg je niet alleen praktische handvatten, ook wordt je tijdens de training gecoacht door onze coaches, waardoor je inzicht in jezelf en je denkprocessen krijgt. Je leert helpende overtuigingen te onderscheiden van belemmerende overtuigingen. Je krijgt concrete handreikingen hoe je je eigen gedrag kunt bijsturen.

Aan het eind van de training
- Ken je je eigen persoonlijkheid en kun je je kwaliteiten en aandachtspunten daaraan relateren
- Ken je je eigen helpende en belemmerende overtuigingen
- Kun je gedragspatronen benoemen
- Heb je acties geformuleerd om gedragspatronen te doorbreken
- Heb je veel inzicht in jezelf
- Neem je regie op zaken die je eerder liet liggen

In Company
Wij kunnen al onze trainingen en opleidingen maatwerk In Company aanbieden. We stemmen maximaal met u af waar binnen uw organisatie behoefte aan is. Mogelijkheden verkennen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek..

Deze training duurt 2 dagen.

Dag 1
Persoonlijk leiderschap gaat over jou. Tijdens dag 1 werken we vooral aan je zelfperceptie: wie ben jij volgens jezelf? En we helpen je scherp krijgen op welke punten het lukt en niet lukt om regie te nemen over zaken. We verkennen over denksysteem en bekijken welke overtuigingen een belangrijke rol spelen in het doen en nalaten van dingen. Onderdeel van de dag is een uitgebreide persoonlijkheidsanalyse, compleet met rapportage.

Dag 2
Staat volledig in het teken van de vertaalslag van dag 1 naar praktische acties. Je werkt aan je doelen en overtuigt anderen van de realiteit en haalbaarheid ervan. We verkennen je eigen grenzen door de dag te starten met een challenge. Je formuleert op overtuigingsniveau de stappen die je wilt gaan zetten en doet dat ook op gedragsniveau. Daarin maken we scherp onderscheid tussen haalbaar en niet haalbaar en mag je zelf de overtuigende partij zijn. Ook in het werken aan persoonlijk leiderschap wordt dus van je gevraagd om persoonlijk leiderschap te nemen.

Doelgroep:
Professionals, coaches, managers, teamleiders

Duur:
2 dagen, van 08.30 – 17.00

Dagen:
Deze training draait op de volgende dagen:
Vrijdag 17 november 2017
Donderdag 23 november 2017

Kosten: 

- Excl. 21% BTW € 995,-
- Incl. 21% BTW € 1.203,95

De trainingen worden aangeboden in de omgeving van Utrecht en / of Nijmegen.

direct inschrijven voor deze training

Meer weten over deze training?

Neem contact met ons op