Loading...
Skip to Content
opleidingen & trainingen
Samenwerking

Outdoor teambuilding

Teambuilding doen wij niet alleen in zaaltjes, maar óók in het hart van de Veluwe, voor teams die hun samenwerking en communicatie “anders dan anders” willen verbeteren. Voorafgaand aan de dag krijg je een E-learning over samenwerking en ontvang je een DISC-gedragsstijlen testlink. Op de dag zelf nemen we je team mee naar een unieke locatie.

We starten met het bespreken van de DISCgedragsstijlentests. Je krijgt rond het vuur direct een duiding van jouw rapportage en krijgt inzicht in je kwaliteiten en je valkuilen. Als team stel je vervolgens doelen om de samenwerking te versterken. Daarna ga je als team op pad. Je krijgt opdrachten mee die alleen uitgevoerd kunnen worden door middel van effectieve samenwerking. Onderweg kom je coaches tegen die vragen stellen en niet snel genoegen nemen met een kort antwoord. De beleving van de opdrachten maakt dat je als team weet wat je daadwerkelijk kunt verbeteren om tot een effectievere samenwerking te komen. Nieuwsgierig naar de activiteiten? Denk vooral aan vuur, kompastochten, landrovers, reflectiegesprekken en meer.

Voorafgaand aan de dag komen we langs. We willen graag zien, horen en voelen waar het bij jullie om draait. We vragen uitvoerig uit welke thema’s er spelen in het team en wat er anders kan. We bespreken de dag en de verschillende mogelijkheden aan opdrachten. Vervolgens maken we een programma op maat en sturen dit toe.

Doelgroep
Onze outdoor teambuildingsdagen zijn bedoeld voor operationele teams, managementteams en directieteams.

Aantal trainingsdagen: 1

Maximaal aantal deelnemers: 16

Leervormen: e-learning, training, action learning, intervisie

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies: 033-87 95 270 / 06-48 26 20 60

Informatie aanvragen:

033-87 95 270 / 06-48 26 20 60