Loading...

Onze Mensen

Dichtbij jouw ontwikkeling

Wij werken samen met een netwerk van enthousiaste partners met eigen expertisegebieden. Een ding hebben we met elkaar gemeen: een passie voor het begeleiden van ontwikkeling.

Karsten van Slooten

Eigenaar | Trainer | Coach
Karsten van Slooten heeft veel ervaring in het begeleiden van integrale ontwikkeltrajecten in organisaties, (team)coaching, training en opleiding. Hij begeleidt teams en individuen in hun ontwikkeling. Verandering door ontwikkeling is een belangrijk uitgangspunt. Karsten is sensitief op intermenselijke processen en voelt goed aan wat er speelt. Hij is in staat een snelle analyse te maken, waar vanuit hij zijn aanpak vormgeeft. Karsten heeft toonaangevende publicaties gedaan over teamontwikkeling voor nationale en internationale vakbladen. Kernwoorden: open, sensitief, reflectief, humor, analytisch

 

 

Remco Larooij

Trainer | Coach | Gezondheidsspecialist
Remco beweegt zich op het snijvlak van management, ontwikkeling en gezondheid. Vanuit zijn ervaring in bedrijfsgezondheidszorg helpt hij leiders om in balans te blijven. Remco is een energieke, gezonde en fitte trainer die ervan uit gaat dat elk mens in de basis gemotiveerd is een toegevoegde waarde te leveren aan zijn omgeving. Kernwoorden: energiek, gezond, motivatie, contact, resultaat.

 

Marilou van der Keur

Trainer | Coach | Keuze- en Effectiviteitsspecialist
Marilou is keuze- en effectiviteitspecialist. Ze geeft inzicht door overzicht. In denkpatronen (bij jezelf en de ander), energiewinst en –verlies en in kiezen. Gevolg: alles wordt effectiever. Marilou laat graag het leren van mensen ontstaan vanuit wie zij zijn en wat hen drijft. Kernwoorden: energiek, veelzijdig, enthousiast, scherp.

 

Stefco Klaver

Trainer | Coach
Stefco Klaver bouwt aan het perspectief van organisaties, teams en individuen, met geluk als brandstof én als opbrengst. Hij is een resultaat gerichte coach en adviseur met goede contactuele en managementeigenschappen, organisatorisch inzicht en brede interesses. Een vormer die, na een analyse van vraag en aanbod, het beste uit mensen, de organisatie en het resultaat wil halen. Kernwoorden: flexibiliteit, analytisch vermogen, doelgerichtheid, en empathie.

 

Riëtte Jochemsen

Trainer | Coach
Specialisme: loopbaan, solliciteren, zelfbewustheid, balans en ontwikkeling.
In al haar werkzaamheden als coach en trainer vindt Riëtte het belangrijk om de ander in beweging te brengen en te motiveren om zelf weer de verantwoordelijkheid over zijn leven te nemen. Hierbij durft zij te inspireren, motiveren en confronteren. In het persoonlijke contact ligt haar kracht. Luisteren naar wat er bij de ander van binnen speelt is noodzakelijk om tot een duurzame verandering te komen!
Kernwoorden: coaching, motiveren, energie, grenzen, lichaamsgericht, outdoor.

 

Jan-Willem Nuis

Trainer | Coach | Acteur
Jan Willem Nuis is een enthousiast en ervaren trainer, coach en acteur die vanuit een nieuwsgierige drijfveer een inhoudelijke bijdrage levert aan het op tafel krijgen van ontwikkelvragen van professionals en managers. Hij gaat ervan uit dat kennis in de groep van grote waarde is voor het omgaan met deze ontwikkelvragen. Kernwoorden: speels, kritisch, analytisch, praktisch en reflectief.