Loading...

Onderhandelen

Leer effectief onderhandelen

Ga aan de slag met jouw vaardigheden om effectief te onderhandelen.

Tijdens deze trainingsdag gaan we aan de slag met jouw vaardigheden om effectief te onderhandelen. Succesvol onderhandelen heeft veel te maken met jouw positionering in het gesprek en daaraan voorafgaand. Vragen die tijdens de training dan ook een belangrijke rol spelen zijn:
1- Hoe effectief is jouw positionering?
2- En wat kan jij daarin verbeteren?

We kijken naar je houding en gedrag. Je krijgt concrete verbeterpunten aangereikt, die je direct kunt toepassen. Je wordt je tijdens de training bewust van jouw favoriete onderhandelstijl. Je leert een inschatting maken van je tegenpartij en belangen af te wegen. Je leert onderscheid maken tussen de relatie en het onderwerp van onderhandeling. Veel van het succes van onderhandelen heeft te maken met dit onderscheid en de positionering die daaruit voortkomt. Aan de hand van concrete casuïstiek leer je je eigen stijl van onderhandelen te optimaliseren. We maken dit zeer concreet ten aanzien van je eigen verbale en non-verbale gedragsuitingen.

Aan het eind van de training
- Positioneer je je op de juiste manier in een onderhandeling
- Heb je je onderhandelvaardigheden verbeterd
- Ken je je eigen onderhandelstijl
- En pas je die waar nodig aan op de situatie
- Maak je onderscheid tussen belang en relatie
- Speel je op beiden effectief in

In Company
Wij kunnen al onze trainingen en opleidingen maatwerk In Company aanbieden. We stemmen maximaal met u af waar binnen uw organisatie behoefte aan is. Mogelijkheden verkennen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek..

Ochtend
Tijdens de ochtend wordt je je bewust van jouw positionering in interatie richting anderen. Je krijgt een spiegel voor ten aanzien van non-verbaal en verbaal gedrag. Je bepaalt je ideaal situatie en oefent met ‘nieuw’ gedrag.

Middag
De middag staat volledig in het teken van onderhandelen. Jij voert jouw onderhandeling met counterparts die jouw reële situatie in een simulatie uitspelen. Je past dus direct toe wat je in de ochtend geleerd hebt. Je maakt je eigen positie steviger door de juiste argumenten op de juiste momenten te timen. Je hanteert effectieve gesprekstechnieken en onderhandelstijlen, waardoor je je resultaat bereikt.

Doelgroep:
Professionals

Duur:
1 dag, van 08.30 – 17.00

Dagen:
Vrijdag 18 december 2017

Kosten:
- Excl. 21% BTW € 495,-
- Incl. 21% BTW € 598,95

direct inschrijven voor deze training

Meer weten over deze training?

Neem contact met ons op