Loading...
Skip to Content
opleidingen & trainingen
Communicatievaardigheden

Omgaan met weerstand

Weerstand, in welke vorm en in welke context dan ook, wordt over het algemeen ervaren als een negatief fenomeen. Het voelt conflictueus en onaangenaam. In deze praktische training staan we stil bij wat weerstand eigenlijk is en hoe je het kunt ombuigen. Dit laatste is niet heel moeilijk, als je de juiste snaar maar weet te raken. Hoe je dit doet, maar ook wat je vooral niet moet doen, krijg je mee in deze training.

We werken in deze training met verschillende leervormen. Vooraf volg je een korte E-learning over het inhoudelijke onderwerp en dien je een eigen casus in waarmee je te maken hebt met weerstand. Deze casus wordt door ons gescript, zodat we op de dag zelf aan de slag kunnen. Dat doen we door middel van scripted training. Er is een trainingsacteur aanwezig die jouw casus niet van echt te onderscheiden vertolkt. Je oefent, leert adequaat omgaan met de weerstand die zich voordoet en leert dit om te buigen.

Aantal trainingsdagen: 1

Maximaal aantal deelnemers: 8

Leervormen: e-learning, training, action learning, scripted training

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies: 033-87 95 270 / 06-48 26 20 60

Informatie aanvragen:

033-87 95 270 / 06-48 26 20 60