Loading...
Skip to Content
opleidingen & trainingen
Communicatievaardigheden

Motiverende gespreksvoering

Motiverende gespreksvoering is een methodische manier van gesprekken voeren, die erop gericht is om mensen in beweging te krijgen en eigenaarschap te stimuleren. In de achterliggende jaren is er veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het effect van motiverende gespreksvoering. Wat blijkt? Het is een grote aanjager van motivatie.

Als mensen motiverende vragen en reflectief luisterende gesprekspartners ontmoeten, komen zij sneller in beweging. Onmisbaar dus in iedere situatie waarin mensen (of het nu cliënten, patiënten, eindgebruikers, medewerkers of coachees zijn) in beweging moeten komen.

Motiverende gespreksvoering is geschikt voor leidinggevenden, docenten en begeleiders, collega’s onderling, teams die hun samenwerking een meer positieve inslag willen geven, coaches en zorg- en welzijnsmedewerkers. Kortom: voor iedereen die graag in beweging brengt op een motiverende en positieve manier.

Aantal trainingsdagen: 2

Maximaal aantal deelnemers: 12

Leervormen: e-learning, training, action learning, scripted training

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies: 033-87 95 270 / 06-48 26 20 60

Informatie aanvragen:

033-87 95 270 / 06-48 26 20 60