Loading...

Leiding geven vanuit je kracht

Waar liggen je kwaliteiten en hoe kun je die inzetten

Ontdek wie jij bent als mens en als leidinggevende.

Tijdens deze tweedaagse ontdek je wie jij bent als mens en als leidinggevende. Je ontdekt op een in interactieve en energieke wijze waar jouw kwaliteiten liggen en hoe je die kunt inzetten. Ook leer je jezelf kennen doordat je jezelf intensief in de spiegel kijkt. Daardoor weet je wie jij bent en hoe je persoonlijkheidsstructuur in elkaar zit. Je krijgt inzicht in waar je energie van krijgt en waar je energie op lekt. Je leert als leidinggevende dicht bij jezelf te staan en vanuit je eigen kracht sturing te geven aan je medewerkers. Daarin leer je een authentieke boodschap af te geven, die door anderen ook als zodanig wordt ervaren.

Aan het eind van de training
- Heb je inzicht in je belangrijkste kwaliteiten
- Weet je waar je energie van krijgt en waarop je energie lekt
- Weet je hoe je persoonlijkheid in elkaar zit
- Kun je adequater leiding geven doordat je meer vanuit je kracht werkt

In Company
Wij kunnen al onze trainingen en opleidingen maatwerk In Company aanbieden. We stemmen maximaal met u af waar binnen uw organisatie behoefte aan is. Mogelijkheden verkennen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek..

De training bestaat uit twee dagen, incl. overnachting.

Dag 1
Tijdens dag 1 werken we aan inzicht. Je kijkt naar jezelf door de bril van anderen, doordat je gespiegeld wordt op hoe je op anderen overkomt en welke indruk dat achterlaat. Deze waarnemingen leg je naast je persoonlijkheidsassessment, waardoor je diepgaand inzicht krijgt in je drijfveren en waardenkaders.

Avondprogramma dag 1
Tijdens de avond krijg je een challenge. Je wordt door een coach op een manier die anders is dan anders uitgenodigd om je eigen challenge aan te gaan en een belangrijke stap te zetten in je ontwikkeling.

Dag 2
Tijdens dag 2 werken we aan de toepassing van de inzichten die je op dag 2 hebt opgedaan. Je wordt uitgedaagd om een concrete vertaalslag te maken en te oefenen met nieuw gedrag. De feedback die je daarin tijdens dag 1 gekregen hebt ga je tijdens dag 2 omzetten in doelen en acties. Je challenge speelt daarin een belangrijke rol.

Doelgroep:
Leidinggevenden, managers, teamleiders, projectleiders, coördinators

Duur:
2 dagen, incl. overnachting. Start dag 1 om 08.30 uur. Einde dag 2 om 17.00 uur.

Kosten:
- Excl. 21% BTW € 1.095,-
- Incl. 21% BTW € 1.324,95

Incl. persoonlijkheidassmessment NEO-PI3 (BIG5)
Excl. Overnachting
Locatie: Midden Nederland

direct inschrijven voor deze training

Meer weten over deze training?

Neem contact met ons op