Loading...

Energiek leiderschap

Krijg inzicht in je eigen drijfveren

Je bent er altijd voor de mensen, maar hoe blijf je zelf in balans?

Als leidinggevende ben je er altijd voor je mensen. Maar hoe blijf je zelf in balans? Je krijgt twee dagen de tijd om dat te borgen! Je werkt deze dagen aan jezelf, doordat je jezelf leert kennen. Je krijgt inzicht in je eigen drijfveren, energiewinst en energieverlies. Daarnaast krijg je een uitgebreide energiebalans analyse en werken we met je aan fysieke en mentale gezondheid. Je voelt je na twee dagen fit, gezond, in balans en dichter bij je eigen kracht als leidinggevende. Een combinatie van jezelf leren kennen en jezelf fitter krijgen. Je krijgt concrete bewegings- en voedingsadviezen.

Aan het eind van de training
- Heb je zicht op jezelf: je persoonlijkheid, kwaliteiten en energiebalans
- Heb je concrete tools hoe je adequaat met jezelf kunt omgaan
- Heb je geleerd je kwaliteiten in te zetten en je valkuilen uit de weg te gaan
- Heb je een analyse van je fysieke energie
- Heb je geleerd om in je gezondheid meer in balans te zijn

In Company
Wij kunnen al onze trainingen en opleidingen maatwerk In Company aanbieden. We stemmen maximaal met u af waar binnen uw organisatie behoefte aan is. Mogelijkheden verkennen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek..

De training bestaat uit twee dagen, incl. overnachting.

Dag 1
Tijdens dag 1 werken we aan inzicht. Je kijkt naar jezelf door de bril van drijfveren. Je leert je eigen drijfveren kennen en krijgt door middel van een assessment test inzicht in drijfveren die leidend zijn voor je keuzes en gedrag. Je ontdekt waar jij energie op wint en waar je het op verliest. Sleutelwoord van deze dag is: herkenning.

Dag 2
Tijdens dag 2 werken we aan je balans. Je krijgt een gezondheidsanalyse en je werkt aan het versterken van je balans waar dat nodig is. Onder begeleiding van onze gezondheidsdeskundige werk je aan je eigen balansplan, waarin je jouw route naar energiebalans en energiebehoud vastlegt. Dit koppelen we aan je drijfveren. Je leert dichter bij je energie te functioneren. Resultaat: je bent meer in balans.

Doelgroep:
Leidinggevenden, managers, teamleiders, projectleiders, coördinators

Duur:
2 dagen, overnachting optioneel.
Dagen starten om 08.30 en eindigen om 17.00 uur.

Kosten:
- Excl. 21% BTW € 1.395,-
- Incl. 21% BTW € 1.687,95

Incl. drijfverenscan
Excl. optionele overnachting.
Locatie: Midden Nederland

direct inschrijven voor deze training

Meer weten over deze training?

Neem contact met ons op