Loading...
Skip to Content
Mensen, teams en organisaties
tot ontwikkeling en groei laten komen.
Overzicht Opleidingen en Trainingen
Onze diensten

Opleiding & Training, Coaching en Interim management

Opleiding & training

Wij verzorgen blended learning cursussen, trainingen, masterclasses en inspiratiesessies op 4 gebieden:
1. Communicatievaardigheden
2. Leiderschap
3. Samenwerking
4. HRM / Change

Coaching

Daarnaast bieden we resultaatgerichte coachtrajecten aan op het gebied van leiderschapsontwikkeling, loopbaanontwikkeling, functioneringsvraagstukken, verbetertrajecten en teamsamenwerking. Onze coaches en teamcoaches zijn zeer ervaren en behelzen een combinatie van mens- en resultaatgerichtheid.

Interim Management

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van interim management. Onze interim trajecten zijn vaak georiënteerd op organisatieontwikkeling en changemanagement. Wij geloven dat organisaties versterkt worden door zowel de structuur als de cultuur te verstevigen.

We werken door middel van een snelle en heldere analyse, concrete resultaatdoelstellingen en zetten interventies in om daadwerkelijk tot cultuur- en gedragsverandering te komen. We stemmen daarbij af op de beoogde strategische doelstellingen en maken altijd de vertaalslag naar kritisch succesvol gedrag. De deur gaat dicht als het resultaat behaald is.

Over onze opleidingen en trainingen

Onze opleidingen en trainingen zijn gericht op duurzame ontwikkeling

We helpen deelnemers tot inzicht te komen, zodat zij snappen waar het over gaat en helpen hen de toepassing te maken door praktisch aan de slag te gaan. We richten ons op concrete, haalbare doelen die op de lange termijn voor blijvend resultaat zorgen, zodat niet alleen de deelnemer, maar ook de omgeving er baat bij heeft. Op deze manier borgen we het resultaat van onze opleidingen en trainingen.

Wij werken volgens de principes van blended learning.

We zorgen ervoor dat verschillende leerstijlen en leervoorkeuren elkaar aanvullen en maken gebruik van een combinatie van uiteenlopende leervormen. We zetten toegankelijke elearing modules in, die we op maat ontwikkelen.

We werken met scripted training met behulp van onze ervaren trainingsacteurs en trainen volgens de methoden van action learning, waarmee we de context van de organisatie naar binnen halen. Onze trainingsdagen en intervisiebijeenkomsten zijn daarnaast interactief van karakter.

Wij zien onze opleidingen en trainingen als maatwerk

We sluiten aan bij de context van de organisatie van de deelnemers. Dit doen we niet alleen door onze leermethoden, maar ook door aan te sluiten bij de strategische doelstellingen van onze opdrachtgevers. Onze trainers, coaches en trainingsacteurs zijn zeer ervaren en creëren een leerklimaat waarin deelnemers echt tot ontwikkeling komen. Daarnaast hebben al onze trainers een bedrijfskundige of HRM-achtergrond.

Al onze trainingen worden zowel in In Company als in Open Inschrijving aangeboden. Hieronder worden de trainingen per label uitgewerkt:

1. Communicatievaardigheden
2. Leiderschap
3. Samenwerking
4. Human Resource Management & Change

033-87 95 270 / 06-48 26 20 60
Of stel je vraag per e-mail: info@vanslootenpartners.nl

Laatste nieuws

Lorum ipsum

Karsten van Slooten • 10 December
Lorem ipsum dolor sit amet, rembe adipiscing elite. Inwege maximus ligula semper metusere pellentesque mattis. Maecenas volutpat, diam enime volutpa.
Lees meer

Lorum ipsum

Karsten van Slooten • 9 December
Proin fringilla augue at maximus vestibulum. Nam pulvi vitae neque et porttitor. Praesent sed nisi eleifend, lorem fermentum ac ante lorem ipsum sit amet.
Lees meer

Lorum ipsum

Karsten van Slooten • 7 December
Ember adipiscing elite curabitur iaculis accumsan augu nec finibus mauris pretium eu. Duis placerat ex gravida nibh tristique ultricies eros lorem blandit.
Lees meer