Loading...

Coachingsvaardigheden verdieping

Heb je behoefte aan verdieping en bijscholing?

Je hebt al de nodige ervaring in de rol van coach en hebt behoefte aan verdieping en bijscholing.

Je hebt al de nodige ervaring in de rol van coach (als zelfstandige, of in een bedrijf) en hebt behoefte aan verdieping en bijscholing. Deze twee dagen zijn voor jou bedoeld. Je ervaart tijdens twee dagen verdieping, door te ontdekken wat jouw vaste patronen zijn als coach en hoe je je repertoire kunt uitbreiden. Je wisselt veel ervaring uit met vakgenoten en volgt twee uitgebreide intervisiesessies, waarin je je eigen casuïstiek deelt, en met name hoe jij daarmee omgaat. Je traint met een acteur (scripted training) en werkt aan complexe casuïstiek. Daarin wordt je uitgedaagd je geëigende manier van coachen verder te verdiepen en buiten je eigen kaders te treden.

Aan het eind van de training
- Ken je jezelf als coach beter
- Heb je je geëigende patronen verkend
- Heb je stappen geformuleerd om je repertoire uit te breiden
- Ben je aangescherpt door vakgenoten
- Heb je jezelf een aantal verdiepende methodieken toegeëigend

In Company
Wij kunnen al onze trainingen en opleidingen maatwerk In Company aanbieden. We stemmen maximaal met u af waar binnen uw organisatie behoefte aan is. Mogelijkheden verkennen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek..

Dag 1
Aan de hand van de Transactionele Analyse gaan we aan de slag met jouw gedragspatronen en denkpatronen. Je krijgt inzicht in je functioneren als coach. Ben jij geneigd om te redden? Of juist om aan te klagen? Hoe komt dat? We scherpen veel aan door middel van feedbacksessies en oefenen met nieuw gedrag. Door inzicht ontstaat bewustwording.

Dag 2
We behandelen uitgebreid de RET methodiek en leren je hiermee werken. Je leert je gespreksmethoden aanpassen aan de methodiek, maar ook aan de situatie. We oefenen met een acteur, die verschillende uitdagende rollen vertolkt.

Doelgroep:
Coaches, teamcoaches, teamleiders, teammanagers

Duur:
2 dagen, van 08.30 – 17.00

Dagen:
Donderdag 11 jan 2018
Vrijdag 12 jan 2018

Kosten:
- Excl. 21% BTW € 995,-
- Incl. 21% BTW € 1.203,95
Excl. optionele overnachting

direct inschrijven voor deze training

Meer weten over deze training?

Neem contact met ons op