Loading...
Skip to Content
opleidingen & trainingen
Communicatievaardigheden

Coachingsvaardigheden advanced

De training coachingsvaardigheden advanced vormt een verdieping op de cursus coachingsvaardigheden basis.

In deze cursus gaan we in op de interactie tussen de coach en de coachee, het begeleiden van taakvolwassenheid en het stimuleren van leerprocessen door gebruik te maken van interventievormen, zoals feedback geven, confronteren en het wegnemen van leerbelemmeringen door in te zetten op psychologische veiligheid.

Ook leren de deelnemers alles over het effect van persoonlijkheidskenmerken op leervaardigheden en interactie tussen de coach en de coachee.

Aan de methodische en gesprekstechnische kant leren de deelnemers om verandering teweeg te brengen bij de coachee door gebruik te maken van de juiste methoden en gesprekstechnieken. We staan stil bij meer verdiepende coachingsmethoden en leermodellen en maken de praktische vertaalslag naar casuïstiek en scripted training, zodat de deelnemers het geleerde altijd in de praktijk kunnen brengen.

Aantal trainingsdagen: 2

Aantal intervisiebijeenkomsten: 2

Maximaal aantal deelnemers: 12

Leervormen: e-learning, training, action learning, intervisie, scripted training

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies: 033-87 95 270 / 06-48 26 20 60

Informatie aanvragen:

033-87 95 270 / 06-48 26 20 60