Loading...
Skip to Content
opleidingen & trainingen
Samenwerking

Bouwen aan communicatie

Communicatie is de grootste succes- of faalfactor in samenwerking. Deze training is er volledig op gericht de onderlinge communicatie te verbeteren. We onderzoeken met elkaar hoe communicatie werkt, uit welke niveaus het bestaat en wat er onderweg allemaal mis kan gaan. De teamleden leren op motiverende wijze met elkaar te communiceren, elkaar beter te begrijpen en effectiever te worden in de onderlinge communicatie. De deelnemers krijgen voorafgaand aan de training een DISC-gedragsstijlen test, waaruit naar voren komt wat hun dominerende gedragsstijl is en op welke wijze dit zich uit in de stijl van communiceren. Aan het einde van de dag hebben de teamleden zicht gekregen op de stijl van communiceren van collega’s en van zichzelf.

Ook kunnen ze bewust kiezen voor en stijl van communiceren en passen ze stijlflexibiliteit toe ten aanzien van andere gedragsstijlen. We sluiten de dag af met goede voornemens: wat gaat er na de training veranderen in de communicatie van zowel de teamleden als van het team als collectief? De voornemens zetten we om in doelen, om het resultaat van de training ook daadwerkelijk te borgen.

Aantal trainingsdagen: 1

Maximaal aantal deelnemers: 16

Leervormen: e-learning, training, action learning

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies: 033-87 95 270 / 06-48 26 20 60

Informatie aanvragen:

033-87 95 270 / 06-48 26 20 60