Loading...
Skip to Content
Opleidingen & trainingen
Communicatievaardigheden

Beïnvloedingsstijlen

Waarom is de een overtuigend en de ander niet? Waarom wordt de een makkelijker opgevolgd dan de ander en hoe komt het dat een boodschap soms wel aangenomen wordt en soms niet? Anderen beïnvloeden begint altijd bij jezelf. In twee dagen leer je alles over hoe intermenselijke communicatie werkt en hoe je hierin sturend kunt worden.

communicatiepatronen tussen mensen zijn voorspelbaar. Bepaalde principes zijn altijd aan de orde. Als je dit weet, snapt hoe het werkt én vervolgens bewust kiest voor een beïnvloedingsstijl die past bij de situatie, kun je veel meer voor elkaar krijgen dan je van tevoren had gedacht. Je komt alles te weten over verbale en non-verbale communicatieaspecten, over complementaire en symmetrische communicatiebeginselen en over inhoud en betrekking.

Je krijgt gerichte feedback op hoe je effectiever kunt zijn in je communicatie door bewust in te zetten op de stijl die op dat moment past bij wat je wilt bereiken. We noemen dit ook wel effectief beïnvloeden. Na deze 2 dagen is je manier van communiceren en beïnvloeden niet meer hetzelfde als daarvoor.

Aantal trainingsdagen: 2

Maximaal aantal deelnemers: 8

Leervormen: training, action learning

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies: 033-87 95 270 / 06-48 26 20 60

Informatie aanvragen:

033-87 95 270 / 06-48 26 20 60