Loading...
Skip to Content
opleidingen & trainingen
Samenwerking

Feedback geven en ontvangen

Altijd al de wens gehad om als team explicieter te worden in wederzijdse feedback en eerlijk te zijn richting je collega’s over wat je echt vindt? Tijdens deze hands-on action learning training krijg je alle handvatten die je nodig hebt om elkaar op constructieve wijze feedback te geven. Ook met het ontvangen van feedback wordt geoefend. We leren deze training vooral door te doen. We gebruiken daarbij de reële samenwerking als uitgangspunt en leren deze verstevigen, juist door open te zijn en feedback te adresseren waar het hoort en hoe het hoort.

e ontdekt dat feedback geen cadeautje is, maar wel goed verpakt moet worden. We trekken het onderwerp in breder perspectief door te kijken wat eigenlijk maakt dat mensen feedback vaak spannend vinden. We leren je feedback op een dusdanige wijze te brengen, dat je je collega’s ermee versterkt, de relatie verdiept en je teamprestaties verhoogt.

Aantal trainingsdagen: 1

Maximaal aantal deelnemers: 16

Leervormen: training, action learning

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies: 033-87 95 270 / 06-48 26 20 60

Informatie aanvragen:

033-87 95 270 / 06-48 26 20 60